Bankless Вступ

Час прочитання: 3 хвилини

Стежиш за ринком криптовалют? Якщо ні, то варто знати, що у світі грошей відбувається справжня революція. Ethereum, Bitcoin, DeFi — її головні каталізатори.

Хочеш бути її частиною? З чого почати? Як зрозуміти що відбувається? Як стати тим, хто монетизує цю можливість? Тобі потрібен провідник. Супутник на цьому довгому шляху.

Криптоінвестор Раян Шон Адамс — співзасновник Bankless.

Bankless — це більше, ніж блог. Це динамічний посібник. Інформація, яка допоможе тобі покинути світ банків і стати банк/less.

Навчишся зберігати, кредитувати, брати кредит, заробляти, витрачати та інвестувати свої гроші. Поступово накопичувати криптовалюту і досягати фінансових цілей.

Щоб навчитися, тобі необхідно застосовувати різні тактики та виробити власну стратегію. Використовувати фіатні гроші та традиційні банки — легко.
Фіатні гроші — тип грошей або валюти, цінність яких походить від державного наказу(fiat) використання їх як засобу платежу.

Крипто фінансування вимагає зусиль. Тобі потрібна програма навчання. Важливий послідовний графік.

Райан Шон Адамс вважає, що криптовалюта — це революція у світовій грошовій системі, яка буде відбуватися протягом десятиліть, а не за одну ніч. Ця революція стосується самовільних грошей і банківської діяльності без посередників, це не схема швидкого збагачення.

Це соціальний рух і технологія з надзвичайним ризиком. Якщо система працює, і ти добре керуєшся нею, криптовалюта може стати способом накопичення багатства покоління в довгостроковій перспективі.

Ми допоможемо тобі:
❍ Визначити, які криптовалюти варто тримати в довгостроковому горизонті.
❍ Покажемо, як збільшити твої криптогроші.
❍ Поділимося всім, що знаємо про відкриті фінанси.

Якщо криптовалюта запрацює, будеш розказувати, як прийшов сюди раніше ніж решта. Це як купівля домену .com і вивчення html на початку 1990-х. Якщо криптовалюти не приживуться, тоді можна втратити те, що вклав. Все чисто і прозоро.

Підписуйся, якщо:
👉 Любиш навчатись, розвиватись.
👉 Маєш терпіння та вміння ризикнути.
👉 Хочеш зрозуміти як працюють гроші.
👉 Не боїшся ставити під сумнів теперішній порядок речей.

Наша ціль залучити мільярд користувачів у сферу відкритих фінансів цього десятиліття, і ти частина цього плану. Чим більше користувачів, тим краще.

Розкажи про цей блог у соціальних мережах друзям. Попереду дуже багато інформації, яка допоможе розібратись у всіх запитаннях відносно криптовалют.

У криптовалюті правильна підказка може заощадити тисячі. Хороша кредитна угода може дати тобі додаткові 5%. Гарне розуміння — це гроші. Не пропустіть.

Оригінал: Welcome to Bankless

Наступна стаття: Куб навичок Bankless



Це інформаційний блог, який носить виключно навчальний характер. Не є порадою щодо інвестування чи закликом купити чи продати будь-які активи чи прийняти будь-які фінансові рішення.

Коментарі